Het Boek.....

Twee jaar geleden nam ik mij voor in één ruk een boek te schrijven over mijn verschillende tochten naar Santiago, aangevuld met de diverse persoonlijke ontwikkelingen van de afgelopen (toen) acht jaren. Het begin ging fantastisch én dan komt er een moment waarop je inspiratie een beetje opdroogt, je zoekt naar het centrale thema en je bezint je op de vraag: "voor wie schrijf ik, waar zijn die in geïnteresseerd". Ik wilde beslist geen doorsnee "Santiago-boek"schrijven. Het moest op z'n minst een bestseller worden en net zoveel succes hebben als boeken van Paolo Coelho en de Duitse entertainer Hape Kerkeling over hun tochten naar Santiago. Om over Shirley McLaine  nog maar te zwijgen.

Inmiddels heb ik me voorgenomen dit jaar tot een afronding te komen; mooi een periode van tien jaar.Hoewel in antroposofische kringen twaalf jaar nog een mooiere periode is. Of twee keer zeven!

Om alvast diegenen die regelmatig vragen naar de stand van zaken enigszins van dienst te zijn zal ik onderstaand telkens stukjes op het "web"zetten.
Aangezien mijn "boek"zich ook als een verzameling columns laat lezen doet dit geen echte afbreuk aan het geheel.

Ik wens jullie veel leesplezier en houd mij graag voor reacties aanbevolen!

Hans , 14 mei 2009. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 gazellefiets
6 juist voor het vertrek naar Santiago
7 een barre tocht
8 het santiago virus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading